Oud op Nieuw en Nieuwjaarsmenu

Koud voorgerecht:

  • Geitenkaasje met honing en slaatje

of

  • Wild paté, chutney van uien en brood

Warm voorgerecht:

  • Paprikasoep met croutons

of

  • Witloofsoep met gegrilde amandelen

Hoofdgerecht:

  • Hertenkalf filets met braambessen saus en wintergroentjes

of

  •  Gebakken Victoriabaars met een sausje van jonge prei

of

  • Kalkoengebraad met witte druivensaus en warme groentjes

als bijgerecht heb je de keuze uit : gratin, puree of aardappelrosti’s

Dessert:

  • Fantasie van de chef

                                                         48     € / p.p.

Het hele menu kan afgehaald worden:

Op 31 december 2020 van 13u tot 15u en

op 1 januari 2021 van 11u tot 15u

Bestellen kan tot en met 27 december,
enkel telefonisch via 011 – 79 38 18