Feestmenu 2022:
Trio van feestlijke hapjes:
- Carpaccio van eekhoorntjesbrood met citroenolie en peterselie
- Rolletjes van witloof en krab
- Wildpaté met chutney van perzik en tomaat
Voorgerecht:
- Rundscarpaccio met brood
- of
- Sint-Jakobsnoten met watermeloen en tomaat
Tussengerecht:
- Bisque van scampi
- Of
- Pompoenvélouté met emmentaler en mosterdtuilles
Hoofdgerecht:
Hertenfilet met Calvadossaus, , boschampignons en gratin
of
Victoriabaars met witte wijnsaus, gestoofde witloof en pompoencréme en pastinaakpuree
Desserts:
- Apple pie tiramisu
- Parfait van papaya, mango, en passievrucht
- Caramello met choco-amandelen en gezouten caramel
Gelieve bij reservatie te melden of u het menu neemt en het aantal menu’.
€57 / p.p.
Het is ook mogelijk om het hele menu af te halen.